Для всіх наших дорогих читачів, котрі під час походу до магазину уважно стежать за цінами на головні продукти харчування, є дуже важливі новини. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на олію та курячі яйця.

За словами експертів, ціни на курячі яйця встигли стабілізуватись, оскільки ситуація в країні з електрикою вийшла на стабільний рівень. Проте ціни на олію трохи зросли.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків порталу Minfin, пише "Хвиля".

Соняшникова олія. Фото Знай.ua
Соняшникова олія. Фото Знай.ua

Вартість олії

Соняшникова олія торгової марки Олейна рафінована подорожчала з 59,51 до 64,57 грн за 850 мл. Щедрий Дар, навпаки, подешевшало з 65,24 грн. до 64,56 грн. за 850 мл.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin
Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin

Вартість курячих яєць

А ось ціни на курячі яйця, порівняно з минулим місяцем, пішли до зниження. Зокрема, торгова марка "Квочка" знизилася в ціні з 70,60 грн. до 60,60 грн. за десяток.

Курячі яйця від виробника "Ясенсвіт" подешевшали з 74,12 до 65,08 грн за десяток. Найбільше знизилися ціни за 30 штук таких самих яєць – з 218,50 грн до 179,30 грн.

Ціни на курячі яйця, скріншот: Minfin
Ціни на курячі яйця, скріншот: Minfin

Нагадаємо, частина молочної продукції може зникнути з полиць українських супермаркетів: від яких смакот краще відмовитися.

Раніше повідомлялося, що небезпека на полицях супермаркетів: українців попередили про заморожені продукти.

Також, ані в суп, ані посмажити: в Україні підстрибнули ціни на картоплю, скільки просять за "другий хліб".