Для всіх наших читачів, які особливо уважно ставляться до своїх платіжок за комунальні послуги, є дуже показова історія від споживача з приводу боргів перед облгазом.

Так, клієнт компанії "Нафтогаз" скаржиться на дії облгазу у Дніпрі, який виставляє рахунки із боргами у кілька тисяч гривень, хоча постачальник газу повідомляє про наявність переплати.

Про це стало відомо завдяки коментарю клієнта на сторінці компанії "Нафтогазу" у мережі Facebook, пише "Хвиля".

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

"У всіх облгазах таке відбувається, чи тільки в Дніпрі? На гарячій лінії Нафтогазу відповідають, що у вас переплата. А у квитанції коштує борг 3192 гривень. Незважаючи на акти звірки, починаючи з червня місяця, коли змінився постачальник", - поскаржився споживач. "Нафтогазу".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У компанії "Нафтогаз", у відповіді споживачеві, наголосили, що сума до оплати за газ розраховується на основі даних, отриманих від облгазу, адже передані до облгазу споживачем дані лічильника надходять до системи Оператора ГТС.

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Оператор ГТС на запит Нафтогазу надає дані щодо споживання газу кожним клієнтом. Лише після цього Нафтогаз нараховує суму до сплати.

Нагадаємо, прокурорам хочуть роздати квартири: начебто перестануть займатися корупцією.

Раніше повідомлялося, українцям почали приходити три платіжки замість двох: у "Нафтогазі" пояснили, у чому причина.

Також, підвищення тарифів на воду з червня: українцям сказали, як економити на комуналці і на скільки зросте ціна.