Після масового підвищення цін на тарифи найкрупнішими мобільними операторами, українці почали шукати варіанти як зекономити на витратах на зв'язок та мобільний інтернет.

Мобільний інтернет. Фото: Youtube
Мобільний інтернет. Фото: Youtube

Київстар, Vodafone та lifecell мають зараз варіанти вигідних тарифів за якими вам не доведеться переплачувати за зайві послуги якими ви не користуєтеся.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Vodafone SuperNet Turbo

Більше бюджетного тарифу оператор не має, тому за ціною компанія "програє", проте не за наповненням пакету послуг.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

SuperNet Turbo обійдеться в 165 гривень, але включає безлімітний інтернет, необмежену кількість хвилин усередині мережі та 800 хвилин на інші номери (чого має вистачити, якщо ваші родичі та друзі теж абоненти Водафону, або якщо користуватися для дзвінків на інші номери месенджерами).

Lifecell, скріншот: YouTube
Lifecell, скріншот: YouTube

Lifecell "Просто Лайф"

Компанія зробила широку лінійку тарифів під різні потреби, за рахунок чого абоненти можуть підключити тариф лише за 90 гривень на 4 тижні. Серед послуг є мобільний інтернет, і нічого зайвого.
При цьому дається 8 ГБ мобільного інтернету, чого може вистачити людям, які не використовують багато трафіку поза домом і де немає Wi-Fi. На випадок, якщо потрібно показати документи, держдодаток "Дія" завжди буде доступний безкоштовно.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Київстар "Кохання до батьків"

Оператор "Великої трійки" не зміг обійти lifecell, але, як плюс, найбюджетніший тариф все одно виходить дешевше за Vodafone.

Розрахований на людей пенсійного віку пакет послуг коштує 125 гривень. Усього 5 ГБ мобільного інтернету, але людям, які не відходять далеко від домашнього Wi-Fi, повинно вистачити (враховуючи, що соцмережі не тарифікуються). Тим більше, що залишатися на зв'язку вийде завдяки безліміту в мережі.

Нагадаємо, Vodafone обурив клієнта за неможливість відправити безкоштовні смс: "Коли ви вже нажеретесь?".

Раніше повідомлялося, що українцям дозволили отримувати екстрену соціальну допомогу: хто перший у черзі на виплати.

Також, "Київстар" закликав українців встигнути до 15 травня: вигідніше вже не вийде.