Для наших читачів, котрі стежать за своїми квитанціями на оплату комунальних послуг, є важливі новини. Багато хто вже чув, що українцям незабаром можуть підняти тарифи на світ.

Так ось, на думку експертів, це підвищення спричинить збільшення сум у платіжках - у середньому, на 200-300 грн.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив член комітету з енергетики та ЖКП Сергій Нагорняк.

Тарифи на світло, скріншот: Facebook
Тарифи на світло, скріншот: Facebook

"Національний регулятор розглядає можливість підняття тарифів для всіх категорій населення з 1,44 грн. до 2,88 грн. Приблизно на сім'ю це від 200 до 300 гривень збільшення платіжки. Ті домогосподарства, які отримували субсидії, і надалі їх отримуватимуть", — заявив Сергій Нагорняк.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагорняк у деталях пояснив, що підвищення тарифів для населення дозволить частково покрити дефіцит компаній "Енергоатом" та "Укренерго", яким необхідно багато коштів на відновлення енергооб'єктів, пошкоджених під час масових ракетних ударів російських окупаційних військ.

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що в Україні побутові споживачі платитимуть за електрику по-різному. Народні депутати впевнені, що необхідно впроваджувати триступінчастий або навіть чотириступінчастий тариф на електроенергію для клієнтів з різним обсягом споживання.

Нагадаємо, в Україні зросли тарифи на комунальні послуги: за що доведеться платити більше.

Раніше повідомлялося, не мовчите, бо втратите субсидію: у ПФУ українцям зробили останнє попередження.

Також, електроенергія для населення: у Раді пропонують підвищити тарифи лише для однієї категорії українців.