Нафтогаз запустив збирання коштів на ЗСУ, в оголошенні пропонують кожному українцю скинутись для збройних сил, купивши каву.

Блогер Юрій Романенко, який прокоментував оголошення про збір зазначає, що "доньки Нафтогазу" проводять тендери на 9 мільйонів гривень "на організацію виставок та іншої х*рні".

Нафтогаз, Фокус
Нафтогаз, Фокус

Це крім тих 4 млн "Шебелинкагазвидобування", які витратять на кепки. Нагадаємо, у згаданій компанії під час війни вирішили провести святкові заходи та закупити сувеніри на загальну суму понад 4 млн грн. Підприємство оголосило конкурс на закупівлю сувенірів та проведення свят.

Романенко прикріпив скріни з сайту Prozorro, де вказано, що кошти виділені на проведення ярмарок, виставок та конгресів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скриншот Prozorro
Скриншот Prozorro

Скриншот Prozorro
Скриншот Prozorro

Тим часом у Нафтогазі звертаються до українців та пропонують купувати каву в спеціальних стаканчиках:

Мережа U.GO АЗК спільно з United24 та Софія Морозюк запускає збір коштів на підтримку Збройних Сил та Сил оборони України. Стати частинкою добрих справ може кожен. Варто лише приїхати на АЗК U.GO та придбати каву в стаканчику з дизайном від художниці Соні Морозюк. З кожної купленої кави - 3 гривні підуть на Перемогу через ініціативу United24.

Скриншот Нафтогаз
Скриншот Нафтогаз

Нагадаємо, ми писали, що у "Нафтогазі" розповіли про нові суми у платіжках: "Закладено в умови тарифу...".

Як повідомляв "Знай.ua" компанія зі структури Нафтогазу витратить 4 млн на сувеніри та заходи.

Також "Знай.ua" інформував, хто з українців отримають знижку на оплату газу: Нафтогаз розповів деталі.