За останній рік українські оператори декілька разів суттєво підвищували ціни на тарифи. Не виключенням також був і відомий в Україні оператор Київстар.

Мобільний інтернет. Фото: Youtube
Мобільний інтернет. Фото: Youtube

Минулого місяця оператор знову повідомив своїх абонентів про значне підвищення плати за користування тарифами. Окрім підвищення, Київстар також зовсім скасував вигідні тарифи, якими абоненти користувалися роками.

Це призвело до того, що багато хто з клієнтів почали втікати до інших операторів та писати негативні відгуки.

Одна з клієнтів повідомила, що тариф подорожчав із 175 до 225 гривень. Хоча початкова його ціна взагалі становила 150 гривень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

“Київстар зовсім збожеволіли. Тарифи ще вище зробили? Остання крапля, переходимо всією сім’єю до іншого оператора”, – скаржиться вона.

Мобільний телефон. Фото: скрин відео
Мобільний телефон. Фото: скрин відео

Інші ж абоненти почали обурюватись і висловлювати те, що ціна послуг не відповідає їх якості. Тому, деяким довелось змінити оператора в пошуках вигідніших пропозицій.

Один із користувачів також згадав, що власник компанії Київстар Фрідман співпрацює з росією, тим самим спонсорує війну.

"Якщо оновлені тарифи не підходять, можемо допомогти підібрати інші умови", – відповів на обурення клієнтки представник відповіли в Київстарі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" готовий списувати з рахунків українців до 20 гривень: головне погодитися.

Також наш портал інформував, "Остання крапля, дно та здирники": Київстар втрачає клієнтів через підвищення тарифів.

Крім того, ми писали, "Добре, що не побили...": Vodafone відправляє абонентів у боржники, при цьому персонал хамить і корчить пики.