Українці можуть одержати нову гуманітарну допомогу від австрійської благодійної організації Hilfswerk International. Хто може розраховувати на підтримку, розповідає профільний портал "Заява".

Австрійська благодійна організація Hilfswerk International пропонує гуманітарну допомогу у вигляді продуктових та гігієнічних наборів, а також психологічної та соціальної підтримки. Отримати її можуть як дорослі, і діти.

Продуктові набори. Фото: скрін youtube
Продуктові набори. Фото: скрін youtube

Втім, ця програма має певні обмеження і на даний момент поширюється на три населені пункти – Івано-Франківськ, Покров (Дніпропетровська область) та Валки (Харківська область).

Набір продуктів. Фото: скрін youtube
Набір продуктів. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Претендувати на міжнародну допомогу можуть одразу кілька категорій українців: особи зі статусом ВПО, люди з інвалідністю, багатодітні сім'ї, самотні батьки, члени сімей учасників бойових дій.

Для отримання гуманітарної допомоги попередньо потрібно подати заявку:

  • українці, які перебувають в Івано-Франківську, можуть зробити це за цим посиланням ;
  • українці, які перебувають у місті Покров за цим посиланням ;
  • українці, які знаходяться у населеному пункті Валки за цим посиланням.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці можуть отримати нову гуманітарну допомогу – від продуктів до одягу та ліків.

Також наш портал інформував, що українцям готують ще одну грошову допомогу: як подати заявку на виплату.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українські пенсіонери можуть отримати продуктові набори і навіть сходити до "кіношки": куди звертатися.