Для всіх наших дорогих читачів, які під час походу за покупками до магазину чи ринку звертають увагу на цінники продуктів, є кілька "гарячих" новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів відновили ціни на напої для дорослих.

У перший тиждень травня супермаркети змінили ціни на вино, горілку та пиво. Зазначимо відразу, що міцні напої, разом із приходом так званих "травневих" свят, піднялися в ціні, а ось пиво трохи подешевшало.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin, пише "Хвиля".

Відділ для дорослих, скріншот: YouTube
Відділ для дорослих, скріншот: YouTube

Вартість горілки

Згідно з відкритою інформацією, станом на 5 травня міцний і нібито "чистий" продукт під назвою горілка таки подорожчав. Горілка марки "Хлібний Дар" класична подорожчала трохи більше ніж на гривню, до 112,63 грн за 500 мл.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ціни на горілку, скріншот: Minfin
Ціни на горілку, скріншот: Minfin

Вартість вина

Середня вартість вина Vardiani Піросмані червоне підвищилася з 101,61 грн до 108,63 грн за 750 мл.

Ціни на вино, скріншот: Minfin
Ціни на вино, скріншот: Minfin

Вартість пива

У свою чергу, пиво марки "Львівське" світле знизилося в ціні на кілька копійок, до 24,40 грн за 500 мл. Пиво бренду "Чернігівське" світле подорожчало з 28,13 до 28,99 грн за 500 мл.

Ціни на пиво, скріншот: Minfin
Ціни на пиво, скріншот: Minfin

Нагадаємо, супермаркети оновили цінники на сир у перший тиждень травня: скільки буде коштувати українцям.

Раніше повідомлялося, в Україні дешевшає "омлетний набір": супермаркети оновили ціни на яйця, соняшникову олію, цукор та хліб.

Також, млинці та оладки – це мета, а не мрія: в Україні різко знизилися ціни на молоко та сметану.