Повномасштабна сильно погіршила фінансове становище багатьох українців. Таким категоріям населення є допомога від держави, різних благодійних організацій. Також українці можуть отримати нову гуманітарну допомогу у вигляді продуктів, одягу, товарів для тварин чи ліків. Про це пише портал "На пенсії".

Українці, які опинилися у скрутному фінансовому становищі, можуть знайти допомогу на платформі Juravli. Цей сервіс об'єднує волонтерів та людей, які потребують допомоги.

Продуктові набори. Фото:  Facebook
Продуктові набори. Фото: Facebook

Однією з головних переваг сервісу є те, що подати заявку на допомогу може кожен українець, який її потребує, без відношення до категорій уразливості. Також можна подати запит на допомогу для іншої людини, наприклад, пенсіонера, який не може зробити це самостійно.

Продуктові набори. Фото:  Facebook
Продуктові набори. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Через цей сервіс можна отримати необхідні продукти, засоби гігієни, лікарські засоби, товари для тварин, одяг для дітей.

Залишити заявку на допомогу можна за цим посиланням. В онлайн формі потрібно вказати, яка допомога потрібна, кількість членів сім'ї, чи є діти, адреса проживання та пояснити, чому потрібна допомога.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українські пенсіонери можуть отримати продуктові набори і навіть сходити до "кіношки": куди звертатися.

Також наш портал інформував, що українцям готують ще одну грошову допомогу: як подати заявку на виплату.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, 2023 року в Україні пройде ще одна індексація пенсій - кому можна розраховувати на підвищення.