Українські супермаркети перерахували ціни на деякі молочні продукти. Що можна придбати дешевше, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

За час повномасштабної війни в Україні помітно скоротилося поголів'я худоби, що позначилося як на вартості м'ясних продуктів, так і на молочці. Утім, в українських супермаркетах фіксується здешевлення деякої молочної продукції.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Так, станом на 29 квітня сир торгової марки "Простоквашино" 9% у середньому продається по 60,85 гривні за 300 грамів. Якщо порівнювати з попереднім місяцем, вартість продукту знизилася майже на 5 гривень.

Ціни на творог. Фото: скрін Мінфін
Ціни на творог. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Хоч і незначно, але опустився середній цінник на вершкове масло торгової марки "Яготинське" 73% - з 70,85 до 69,88 гривні за 200 грамів. Найдешевше продукт пропонується в мережі Auchan – 68,50 гривні, а найвища ціна у Metro – 71,24 гривні.

Ціни на вершкове масло. Фото: скрін Мінфін
Ціни на вершкове масло. Фото: скрін Мінфін

Крім того, невеликим здешевленням порадував сир плавлений торгової марки "Весела Корівка" вершковий 38%. Середній цінник на товар знизився з 18,19 до 17,62 гривні за 70 грамів.

Ціни на плавлений сир. Фото: скрін Мінфін
Ціни на плавлений сир. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, супермаркети оновили ціни на популярні овочі: скільки коштуватимуть помідори, огірки, цибуля і морква.

Також наш портал інформує, дорожчають зі швидкістю світла: супермаркети перерахували ціни на сардельки та сосиски, недешеве задоволення.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, філіжанка кави стає розкішшю: як змінилися ціни на популярний напій.