Для всіх наших читачів, котрі під час походу до магазину уважно стежать за цінами на головні соціальні продукти, є дуже важливі новини.

З'явилася інформація, що з потеплінням та приходом нових обсягів урожаю в Україні дуже плавно знижуються ціни на ранні овочі. Зокрема ціни падають на редис, капусту та кабачки.

Про це стало відомо завдяки моніторингу експертів порталу AgroTimes.

Овочі, скріншот: YouTube
Овочі, скріншот: YouTube

Повідомляється, що на найбільшому оптовому ринку заходу України - "Шувар", що у Львові, редиска за тиждень подешевшала з 55-69 грн/кг до 60 грн/кг, молода білокачанна капуста - з 50-55 грн/кг до 43-45 грн/кг, молоді кабачки – з 55-60 грн/кг до 55 грн/кг.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Огірки продають по 90 грн/кг, томати – 70-100 грн/кг. А ось стара білокачанна капуста коштує 22 грн/кг, морква – 35 грн/кг, буряк – 6 грн/кг, цибуля – 42 грн/кг, картопля – 5 грн/кг.

Овочі, скріншот: YouTube
Овочі, скріншот: YouTube

Варто також розповісти нашим читачам той факт, що найпопулярніші українські супермаркети перерахували ціни на деякі м'ясні продукти.

Станом на 26 квітня буженина торгової марки "Ятрань" у середньому пропонувалася по 445,28 гривні за кілограм. Якщо порівнювати із попереднім місяцем, то цінник знизився майже на гривню. Буженина "Ятрань" запечена з чорносливом подешевшала суттєвіше - з 470,23 до 466,23 гривні за кілограм.

Нагадаємо, пшеничний хліб коштуватиме дешевше, а батон дорожчає: супермаркети показали, як змінилися ціни на головний продукт.

Раніше повідомлялося, що є місця, де і по 50 грн додали: в Україні різко дорожчає свинина, більше ніяких шашликів.

Також, супермаркети змінили ціни на популярні м'ясні продукти: що можна взяти дешевше.