Повномасштабне вторгнення росії призвело до значних руйнувань та втрат. Після звільнення територій, на яких побувала нога російського окупанта, ці території потребують значного відновлення.

В Україні існують багато благодійних громадських організацій, що готові приймати участь у проектах по відновленню таких територій. Втім для цього часто не вистачає матеріальної бази.

Гроші
Гроші

Громадська організація "ІСАР Єднання" за підтримки USAID буде надавати фінансову підтримку громадським організаціям. Мова йде про гранти, які можуть отримати громадські організації в Україні.

Однак допомогу зможуть отримати не усі громадські організації в Україні. Фінансування отримають лише ті організації які своєю діяльністю допомагають відновлювати і розвивати деокуповані території.
Бажаючим отримати допомогу потрібно подати заявку до 18 год 31 травня.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

На теперішній невідомі точні суми фінансової допомоги. Проте у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України зазначили: "Очікується, що сума становитиме до 5 мільйонів гривень".

Найважливішою умовою для отримання фінансового гранта є те, що надані "ІСАР Єднання" кошти необхідно реалізувати лише на проєкти в тих громадах, які Мінреінтеграції включило в перелік постраждалих територій внаслідок бойових дій.

Нагадаємо, штраф у 9920 тисяч: українцям нагадали про важливу процедуру, час спливає

Як повідомляв "Знай.uа", у ПФУ назвали, скільки пенсіонерів отримують більше 10 тисяч гривень: статистика засмучує

Знай.ua писав, у Раді хочуть накопичувати пенсії по-новому: що пропонують депутати