"Укрзалізниця" постійно намагається адаптувати свої послуги під сучасні тренди, хоч і не без проблем.

Наприклад, нещодавно, незважаючи на додавання можливості онлайн-купівлі квитків, українці зіткнулися з баригами, які викуповують квитки на рейси за лічені секунди і потім продають їх у кілька разів дорожче. Однак зараз ми сфокусуємось не на цій проблемі.

Укрзалізниця. Фото: скрін youtube
Укрзалізниця. Фото: скрін youtube

Згідно з чинним законодавством, пасажири "Укрзалізниці" не можуть придбати комплект постільної білизни в поїзді (якщо це не було зроблено для придбання квитка). Проте є кілька випадків, коли така функція "розблокується" — якщо поїзд суттєво відхиляється від заздалегідь зазначеного графіка... або ж, якщо у вас у родині сталася трагедія.

У прес-службі "Укрзалізниці" за запитом повідомляється, що, якщо пасажир не сплатив вартість "постельного набору" в касі, через термінову поїздку на похорон, через нещасний сімейний випадок, він може придбати його безпосередньо в самому вагоні - у начальника поїзда або провідника.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Укрзалізниця. Фото: скрін youtube
Укрзалізниця. Фото: скрін youtube

Також повідомляється, що українці не можуть користуватися подушками, матрацами у випадку, якщо вони не оплатили комплект постільної білизни або якщо не взяли своє. Бо все це входить у вартість постільних речей (матрац, ковдра, подушка, два простирадла, наволочка, рушник).

Нагадаємо, українці поскаржилися на бариг, які скуповують квитки і продають утридорога: "Зникли за хвилину"

Як повідомляв "Знай.uа", у поїздах Укрзалізниці є низка безкоштовних послуг: як ними скористатися

Знай.ua писав, "Укрпошта" похвалилася тим, чого не може "Нова пошта" - робили це ще 20 років тому