Додаткова фінансова допомога від держави у розмірі 16 тисяч гривень може бути надана окремій категорії українців – ветеранам, які мають інвалідність І чи ІІ групи внаслідок війни.

Деякі особи, які звернулися через портал Е-ветеран, щоб отримати кошти від Червоного Хреста України протягом першого та другого етапів проекту, вже отримали перші виплати у розмірі 4 тисячі гривень. Так зазначено на веб-сайті уряду.

Ветерани ЗСУ. Фото: скриншот Telegram
Ветерани ЗСУ. Фото: скриншот Telegram

Зазначається, що додаткова реєстрація для наступних щомісячних платежів не потрібна тим, хто вже отримав перші виплати. Червоний Хрест України здійснюватиме виплати щоп'ятниці до 7 липня 2023 року включно.

Щоб подати заявку:

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  1. Зайдіть на сайт www.eveteran.gov.ua.
  2. Знайдіть розділ "Підтримка особам з інвалідністю внаслідок війни".
  3. Пройдіть електронну ідентифікацію та автентифікацію.
  4. Перевірте дані, введіть міжнародний номер банківського рахунку (IBAN), номер телефону та електронну адресу.
  5. Підтвердьте згоду на обробку та передачу даних.

Після цього ваша заява буде направлена ​​до Міністерства з питань ветеранів, де буде перевірено ваш статус ветерана війни. Якщо заявник відповідає вимогам, його дані будуть передані Червоному Хресту для забезпечення подальшої виплати допомоги.

Нагадаємо, штраф у 9920 тисяч: українцям нагадали про важливу процедуру, час спливає

Як повідомляв "Знай.uа", у ПФУ назвали, скільки пенсіонерів отримують більше 10 тисяч гривень: статистика засмучує

Знай.ua писав, у Раді хочуть накопичувати пенсії по-новому: що пропонують депутати