ПриватБанк запровадив нові правила переказу коштів між Україною та Польщею, але на тимчасовій основі. Тепер громадянам буде набагато простіше отримати гроші із сусідньої країни завдяки зміненим тарифам.

Українцям дозволили безкоштовно здійснювати міжнародні перекази Western Union. Комісія списуватися не буде лише на картах ПриватБанку через декілька польських веб- або мобільних додатків, повідомили у пресслужбі фінустанови.

Переказ коштів. Фото: YouTube
Переказ коштів. Фото: YouTube

Надіслати гроші з Польщі можна через Bank Pekao, PKO Bank Polski та Santander Bank. Скасування комісії діє до 14 вересня 2023 року, тариф становить 0%. ПриватБанк у такий спосіб мотивує допомагати близьким, не витрачаючи зайві гроші. Також тарифи вирішили знизити на відправку переказів Western Union у пунктах обслуговування та покращити курс конвертації зі злотих.

Для переказу коштів необхідно мати рахунок в одному із перелічених банків Польщі. У додатку або на сайті вводяться персональні дані одержувача, сума, валюта та країна. З Польщі дозволено відправляти виключно злоті, а в Україні немає обмежень.

У банку вимагатимуть контрольний номер для отримання грошей. Вони надійдуть на рахунок Приват24, також їх можна зняти у терміналах самообслуговування, банкоматах та відділеннях.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

Нагадаємо, у ПФУ назвали, в яких областях українці отримують найбільші пенсії.

Раніше ми писали про те, що 45 гривень за один "зелений": українців шокували прогнозом курсу долара до кінця року

Як повідомляв Знай.ua, Lifecell приваблює українців послугою, але абоненти обурені якістю