"Нафтогаз" вже сформував українцям нові рахунки за спожитий газ за попередній місяць. Його можна подивитися та сплатити в особистому кабінеті, але вже незабаром компанія почне надсилати паперові платіжки клієнтам.

Українцям нагадують регулярно та своєчасно передавати показання лічильника, щоб газопостачальна компанія сформувала коректний платіж. Внести показання та перевірити суму до оплати можна декількома способами.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Найзручніше це зробити через особистий кабінет "Нафтогазу", чат-боти в соцмережах чи терміналах самообслуговування.

Також платіжку можуть надіслати на електронну пошту, а паперова платіжка прийде через сервіс "Укрпошти". Якраз їх і надішлють клієнтам цього тижня, після 20 квітня.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Платіжки по комуналці, скріншот: YouTube
Платіжки по комуналці, скріншот: YouTube

Водночас у компанії попередили, що немає автоматичного повернення переплати за травень минулого року, коли клієнти були на обслуговуванні у минулих постачальників газу та перейшли до "Нафтогазу". З проблемою зіткнулися багато споживачів. Українці можуть і надалі звертатися до тих компаній із відповідною претензією, проте немає жодних гарантій того, що їм повернуть гроші.

Гроші, гривні: фото economy.24tv.ua
Гроші, гривні: фото economy.24tv.ua

Раніше ми писали про те, що деякі українці змінили правила призначення пенсії: президент Зеленський підписав закон

Як повідомляв Знай.ua, в Україні рекордно подорожчало м'ясо, але є надія на здешевлення: Мінагрополітики поділилися прогнозом

Також портал Знай.ua писав, що на скільки збільшать тарифи на електроенергію: українцям назвали найімовірніший сценарій