Українські супермаркети перерахували ціни на овочеву консервацію, яка часто використовується для приготування популярних салатів та інших страв. Скільки коштує зелений горошок та кукурудза у середині квітня, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Інфляція в Україні хоч і сповільнилася, але на цінниках у магазинах це практично не вплинуло. Майже всі категорії продуктів продовжують дорожчати, зокрема, популярна консервація. Наприклад, зелений горошок у квітні подорожчав, а кукурудза трохи знизилася у ціні.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Зелений горошок

Так, станом на 15 березня зелений горошок Novus в середньому продається по 36,99 гривні за баночку 410 грамів. У березні цей продукт був помітно дешевшим - 34,78 гривні. В той самий час, зелений горошок торгової марки "Верес" подорожчав з 37,22 до 37,90 гривні за 400 грамів. Цінники на товар варіюються від 35,90 до 39,89 гривні, залежно від супермаркету.

Ціни на зелений горошок. Фото: скрін Мінфін
Ціни на зелений горошок. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Кукурудза

Кукурудза цукрова загалом коштує 32,57 гривні за баночку 420 грамів. У березні цінник майже на 2 гривні вищий - 34,40 гривні. А ось кукурудза торгової марки "Верес" зросла у ціні з 39,32 до 40,10 гривні за 340 грамів.

Ціни на кукурудзу. Фото: скрін Мінфін
Ціни на кукурудзу. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, всі ставки на новий урожай: коли українці побачать дешеву цибулю та інші овочі "борщового набору".

Також наш портал інформував, свято живота: у супермаркетах подешевшав оселедець, жива риба також радує цінами.

Крім того, ми писали, українцям обіцяють зниження цін на гречку: основна крупа стане доступнішою.