Для всіх наших читачів, котрі під час походу до магазину уважно стежать за цінами на головні соціальні продукти харчування, є дуже важливі новини. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на помідори, огірки та болгарський перець.

Давайте дізнаємося, як станом на середину квітня виглядають ціни на овочі, без яких не обходиться жоден пристойний салат.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків порталу Minfin.

Супермаркет, овочі: фото Знай.ua
Супермаркет, овочі: фото Знай.ua

Ціни на овочі, порівняно з березнем, трохи знизилися в ціні. А якщо зважати на той факт, що з'явилися перші тепличні продукти, то можна тільки виявити позитив у нових цінах. Найчастіше таку продукцію штучно роблять дорожчою.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вартість помідорів

Згідно з відкритою інформацією, червоні помідори станом на 14 квітня можна придбати за 82,80 грн грн/кг (березень – 116,01 грн/кг). Рожеві помідори коштуватимуть 127,00 грн/кг (березень – 180,09 грн/кг). А ось вершка продається за ціною 145,90 грн/кг, тоді як минулого місяця їхня вартість становила 155,09 грн/кг.

Ціни на помідори, скріншот: Minfin
Ціни на помідори, скріншот: Minfin

Вартість болгарського перцю

Болгарський перець також став дешевшим – він знизився в ціні з 228,96 грн/кг до 219,00 грн/кг.

Ціни на болгарський перець, скріншот: Minfin
Ціни на болгарський перець, скріншот: Minfin

Вартість огірків

А ось ціни на огірки цього року зашкалюють – вони подорожчали порівняно з минулим місяцем із 139,90 грн/кг до 199,00 грн/кг. Гладкі продаються за ціною 140,95 грн/кг, колючі – 229,90 грн/кг.

Ціни на огірки, скріншот: Minfin
Ціни на огірки, скріншот: Minfin

Нагадаємо, в Україні падають ціни на капусту та картоплю: як змінилися цінники у супермаркетах.

Раніше повідомлялося, продають за безцінь: в Україні обрушилися до мінімуму ціни на буряки.

Також, ЗМІ приголомшили масштабами корупції в українському спорті: розслідування.