Яйця, один з найбільш вживаних продуктів серед українців, нарешті почали збавляти в ціні. У повірянні з минулим місяцем ціна впала на 2 грн.

Середня ціна 10 яєць, станом на 11 квітня становить 70,60 грн, при чому в Новусі можна придбати яйця за 66 грн. Дані запропонував сайт Мінфін.

Ціни на яйця, скріншот з відео
Ціни на яйця, скріншот з відео

Скриншот Мінфін
Скриншот Мінфін

Така досить висока ціна на популярний продукт не буде тримати ся довго, і після Великодня буде знижуватися. Після великодніх свят ціни на курячі яйця почнуть знижуватися. Про це в ефірі телемарафону сказав перший заступник міністра агрополітики та продовольства Тарас Висоцький.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ціни на яйця. Фото: скрін youtube
Ціни на яйця. Фото: скрін youtube

Ми зараз бачимо, що це буде від 20 до 40% – залежно від того, якою буде подальша ситуація на ринку кормів. Поки що можна розраховувати, що щонайменше на третину вони подешевшають, – сказав він.

За його словами, виробництво курячого м'яса постраждало від війни не критично, тому, на думку чиновника, ціни на курятину більше не зростатимуть. Він зазначив, що найближчим часом також прогнозується стабільна ситуація як з погляду обсягів виробництва, так і цін. Жодних подорожчань чи дефіциту не передбачається.

Нагадаємо, ми писали, що "Ощадбанк" залишив пенсіонера без коштів для існування: пенсія "зависла" у повітрі.

Як повідомляв "Знай.ua" українці можуть безкоштовно отримати продукти, одяг та електроніку: кому належить.

Також "Знай.ua" інформував, до Великодня ціни на цибулю можуть злетіти на 3-4%: коли українці нарешті побачать здешевлення.