Відтепер українці зможуть обмінюватися речами на одній платформі. Люди, які втікали від війни, і залишили свої домівки, можуть знайти на порталі потрібні речі.

Cайт Sharity.place розробили українці, яким довелося виїхати із небезпечних територій. Тут можна подати оголошення про те, чим ви хочете поділитися. Або ж попросити про допомогу. У внутрішньому чаті також є можливість домовитися про зустріч. Про це повідомляє тг-канал "Ти ж юрист".

Переселенці, фото: mistovechirne.in.ua
Переселенці, фото: mistovechirne.in.ua

Зокрема йдеться про те, що на сайті можна знайти будь-які речі, і так само запропонувати їх.

Наразі доступні 5 розділів: взуття та одяг, все для дому, послуги, їжа й електроніка. Щоб запропонувати допомогу чи отримати її, необхідно зареєструватися на платформі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Скриншот інфографіка Мінреінтеграції
Скриншот інфографіка Мінреінтеграції

Сайт запустили нещодавно, але поступово починає заповнюватися. Поки що він працює лише в Україні та Грузії й лише набирає свою аудиторію та кількість оголошень. Невдовзі розробники планують поширити його в інших країнах.

Нагадаємо, ми писали, що українці здивували забаганками: хочуть працювати, і не хочуть соцдопомоги.

Як повідомляв "Знай.ua" фрукти дешевшають, але від покупки овочів доведеться утриматися.

Також "Знай.ua" інформував, що українці зможуть отримати одноразову допомогу від держави: хто може претендувати на виплати.