Останнім часом українцям почали надсилати дивні повідомлення від газової компанії. Клієнтам закривають розрахункові періоди, і не всі розуміють, що це означає.

У службі 104.ua. попередили, що хвилюватись не варто. Хоч раніше подібних повідомлень не розсилали, але вони не означають щось погане. Таким чином клієнтам просто повідомляють, що свідчення за газ вже отримали та обробили, щоб сформувати платіжку, а каверзи ніякої немає.
"Це повідомлення про турботу. Розумна система програми попереджає, що свідчення за спожитий газ уже передані та опрацьовані", - розповіли в пресслужбі.

Повідомлення від газової служби, скріншот
Повідомлення від газової служби, скріншот

Дане повідомлення може надіслати, якщо контрольні показання газового лічильника зняв співробітник облгазу або клієнт самостійно передав показання в службу.

"Якщо система каже, що "Розрахунковий період закрито", у вас немає приводу для переживань", - повідомили українцям.

Дуже важливо регулярно і вчасно передавати показання лічильника – щомісяця 5 числа, щоб компанія могла коректно розрахувати оплату. Деякі українці, які не дотримуються правил, частенько скаржаться, що в їхніх платіжках надхмарні суми.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, Київстар просить абонентів заплатити ще по 50-150 гривень: додаткова "данина" за пакети послуг

Раніше ми писали про те, що неможливо додзвонитися до "Нафтогазу": у компанії відповіли на звинувачення та запропонували рішення

Як повідомляв Знай.ua, платіжки за воду вже дивитися не хочеться: коли в Україні пройде новий етап підвищення тарифів