Мобільні оператори в Україні підняли ценф на багато своїх популярних тарифних планів, і якщо молоді простіше з цим справитися, то пенсіонери взагалі змушені віддавати останнє.

Звичайно, у кожного оператора є більш вигідні тарифи для людей похилого віку, але вони бувають ретельно заховані, тому ми розповімо вам про них, що вам було простіше їх знайти.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Vodafone

Оператор значно скоротив кількість пропозицій, найдешевшим на даний момент на сайті є тариф за 165 гривень на 4 тижні. Однак наповнення пакета базовими послугами приємно порадує абонентів. Адже Vodafone надає безлімітний мобільний інтернет, для чого не потрібно брати тариф дорожчий за 250 гривень, наприклад. Також клієнтам дають 500 хвилин на номери по всій Україні. Для крайніх випадків є 50 СМС по Україні, які також включені у вартість. Називається пакет послуг Vodafone SuperNet Turbo, про нього більше можна дізнатися тут.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Київстар

Пропонує тариф за 125 гривень/4 тижні, який включає безліміт на номери всередині своєї мережі та дозволяє до 50 хвилин на місяць розмовляти з іншими абонентами. Незважаючи на те, що цей тариф розрахований на людей пенсійного віку, оператор надає 5 ГБ мобільного інтернету. Як і у всіх інших пакетах безкоштовно можна підключити Київстар ТБ з пакетом "Легкий" та дивитися базові телеканали. Назва тарифу "Любов до батьків", детальніше про нього читайте тут.

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

lifecell

Якби оператори проводили змагання за найменшою ціною, то lifecell би точно переміг, бо в них з'явився тариф лише за 90 гривень/4 тижні. Абонентам пропонують безлімітні дзвінки на lifecell, проте до них додають 300 хвилин на всі номери. Також оператор не залишив клієнтів без інтернету – гарантовано у пакеті чекають 8 ГБ. Економний тариф називається "Просто Лайф", і більше про нього читайте тут. До речі, його можна сплатити наперел (на 12 місяців) та отримати знижку 15 відсотків.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що абоненти Vodafone витрачають вдвічі більше за свої тарифи через збої, люди втомилися терпіти.

Раніше повідомляли, що українці скаржаться, що "Київстар" списує гроші, не підключаючи пакет послуг за тарифом.

Також стало відомо, що українка розповіла, як Lifecell "замилює" очі абонентам та витягує гроші.