Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія Vodafone, яка дуже популярна серед мешканців центральних областей, потрапила у неприємний скандал. Абоненти розповіли про дуже незручну функцію "пакет на день", який іноді заважає економно поповнити рахунок.

Цього разу українець розповів, що до того, як заплатити за своїм тарифом, у нього знімаються з рахунку невеликі платежі, іноді по кілька десятків гривень.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного абонента компанії Vodafone на порталі для відгуків Otzivua.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

"Настав день поповнення рахунку, я не встиг, миттєво знімають 15грн за якісь дзвінки, хоча я ще нікуди не дзвонив, через приват кидаю на рахунок потрібну суму, а гроші не заходять! ПриватБанк стверджує, що гроші пішли, а на рахунку пусто! Кидаю ще 20 грн, так просто перевірити, чи вони зайшли миттєво, а великої суми немає.

Популярні новини зараз
Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Забув сказати, що весь цей час я набираю 111, сподіваючись поговорити з оператором, але по ходу у них один оператор на всю Україну і той у відпустці, т.к. упродовж кількох годин вільних операторів так і не знайшлося! Грошей з цього приводу так і не зайшло!

Ви берете з людей гроші за свій паршивий зв'язок і дермовий інтернет і відмовляєтеся з ними розмовляти!!! При цьому якщо людина дзвонить із номера голд, то беруть трубку миттєво! Це як взагалі? Водафон це просто шматок дерми! Переходжу на київстар!", - розповів незадоволений абонент.

Відгук невдоволеного клієнта компанії Vodafone, скріншот: Otzivua
Відгук невдоволеного клієнта компанії Vodafone, скріншот: Otzivua

Нагадаємо, обіцяють безлім, а насправді знижують швидкість: від чого залежить якість послуг "Київстар".

Раніше повідомлялося, люди обурилися витівками Vodafone: "За тарифним планом безлім на додатки, а інтернет знімають".

Також, "Як їм не соромно?": абоненти скаржаться, що з рахунків "Київстару" щомісяця пропадають гроші – хоч по 5 гривень, але знімуть.