Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія "Vodafone", яка користується великою популярністю серед мешканців центральних та східних областей нашої країни, продовжує підносити громадянам неприємні сюрпризи.

Один із абонентів назвав компанію шахраями і заявив, що у спокійний час подав би на неї до суду, проте на даний момент йому не до цієї "кроків", оскільки в країні несприятливий для таких дій час. На думку українця, для нього стало останньою краплею підвищення тарифу після підписання контракту.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню невдоволеного абонента оператора Vodafone.

Магазин Vodafone, скріншот: YouTube
Магазин Vodafone, скріншот: YouTube

"Я контрактний абонент. 31.03.2023 через додаток, змінюю свій тариф на тариф, який на 50 грн на місяць дешевший. Заплатив за зміну тарифного плану і потім...

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

За кілька хвилин ці шахраї повідомляють мені, що вартість мого нового тарифу з 1 квітня збільшується на 50 грн, а також безлімітний інтернет у тарифі буде лімітним.

За першої ж нагоди зміню оператора. Це було останньою краплею", - розповів незадоволений абонент "Vodafone".

Відгук невдоволеного абонента компанії Vodafone, скріншот: Otzivua
Відгук невдоволеного абонента компанії Vodafone, скріншот: Otzivua

Нагадаємо, обіцяють безлім, а насправді знижують швидкість: від чого залежить якість послуг Київстар.

Раніше повідомлялося, люди обурилися витівками Vodafone: "За тарифним планом безлім на додатки, а інтернет знімають".

Також, "Як їм не соромно?": абоненти скаржаться, що з рахунків "Київстару" щомісяця пропадають гроші – хоч по 5 гривень, але знімуть.