"ПриватБанк" є одним з найбільших і з цієї ж причини найвідоміших банків, якому щодня доводиться стикатися з тонною критикою.

Цього разу в негативному відгуку українці не торкнулися грубості працівників банківських відділень. Останнім часом все більше випадків, коли з банківських карток клієнтів списують кошти, а люди навіть не підозрюють про це.

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

На відкликання українця відомо, що вночі, під час регламентних робіт банку, з картки було проведено шість транзакцій. Чотири з них, на щастя, були заблоковані ПриватБанком, але дві однаково пройшли. З карти зникли майже чотири тисячі гривень, оскільки кошти знімалися у доларах.

При цьому з банку не надходило жодних дзвінків чи попереджень. Про зникнення грошей з рахунку клієнт дізнався лише наступного ранку. Після цього картку негайно заблокували.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Але! Тепер банк розбиратиметься до 120 днів, кошти знімали кредитні, з цього випливає, що нараховуватимуть комісії, пеню, штрафи тощо. До речі, карткою не користувалися. Її банк видав разом з картою для виплат. Тепер питання, як працює служба безпеки банку?", - заявляє клієнт.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Поки що банк не дав жодних пояснень щодо цієї ситуації. Враховуючи поширеність банківських шахрайств, користувачам слід бути уважними, стежити за своїми рахунками та забезпечувати додаткові заходи безпеки, щоб уникнути можливих проблем із фінансами.

Негативний відгук про "ПриватБанк", скріншот: banki.ua
Негативний відгук про "ПриватБанк", скріншот: banki.ua

Нагадаємо, заблокували картку Юніора та звинуватили у шахрайстві: українець розповів, як ПриватБанк залишив дитину без коштів

Як повідомляв "Знай.ua", ПриватБанк блокує послугу "Оплата частинами": "За які гріхи у мене нуль"

Знай.ua писав, ПриватБанк зробив українця біднішим на 100$: хотів поповнити карту, але термінал "привласнив" гроші