Українець поскаржився, що ПриватБанк заблокував картку його дитини та висунув звинувачення у шахрайстві. Про це він розповів у своїй скарзі, опублікованій на порталі Мінфін.

Батько розповів, що його дитина мала карту Юніора від ПриватБанку, якою він користувався без будь-яких проблем протягом 3 років. Але нещодавно карту раптово заблокували разом із грошима та заявили, що це пов'язано з "шахрайськими діями". Батьки обурені, що банк не лише залишив дитину без грошей, а й звинуватив у доволі тяжкому злочині.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"У моєї дитини була карта юніора, протягом 3 років все було добре. 18 березня заблокували, кошти не повертають. Чекали 15 днів якогось дзвінку. Марно. Переписувались у чат боті, там і повідомили що якісь шахрайські дії. Ми у шоці, дитину незаконно звинуватили у кримінальному злочині. Ніхто нічого не пояснив. Гроші не повернули", - поскаржився чоловік.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У ПриватБанку відреагували на скаргу та заявили, що компетентні співробітники вже працюють над вирішенням проблеми та пообіцяли у найкоротші терміни повідомити про результати.

Раніше портал Знай повідомляв, ПриватБанк не повертає гроші після скасування операції, українці втрачають по $2 000: "Оплати зроблено".

Також наш портал інформував, "Заблокували картку та шантажують": українець розповів, як Monobank "мотивує" повертати борги.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що банкомат ПриватБанку обрахував українку на 9000 грн, повертати гроші відмовляються: "Повний абсурд".