Клієнти мобільного оператора Київстар скаржаться, що обіцяного безлімітного інтернету, який пропонує мобільний оператор вистачає ненадовго.

Українець написав негативний відгук під дописом на сторінці мобільного оператора Facebook. Українець опублікував SMS-повідомлення від мобільного оператора, в якому зазначалося, що після використання 40 ГБ трафіку швидкість з'єднання в пакеті послуг з безлімітним інтернетом буде знижена.

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

Скриншот Київстар
Скриншот Київстар

"Київстар не обмежує використання інтернету в кількості мегабайтів, він безлімітний. Але в тарифах є різний обсяг трафіку на максимальній швидкості. Ця умова діє для того, щоб не допустити навантаження мережі безліч користувачів з безлімітним інтернетом", - пояснив представник оператора.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

У Київстар зазначили, що розуміють, що деякі клієнти для роботи чи освіти мають лише мобільний інтернет, тому пропонують їм підключити тарифи з більшим лімітом швидкості, щоб не відчувати незручностей і обмежень.

З повним переліком тарифів можна ознайомитись на сайті Київстар. У тариф Київстар Максимальний Безлім входить безлімітний інтернет без обмежень за обсягом трафіку та за швидкістю. Він працює і в зонах 3G покриття, і в зонах покриття 4G LTE. Абонентська плата – 300 грн за 28 днів.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що люди обурилися витівками Vodafone: "За тарифним планом безлім на додатки, а інтернет знімають".

Також ми писали, що в Україні можна виселити людину з квартири без її згоди: як це зробити за спрощеною процедурою.

Нагадуємо, що Київстар віддає номери третій особі: як можна продовжити термін дії "сімки".