Vodafone розмістив допис про те, як захистити себе та свій номер від шахраїв, натомість отримав критику на свій сервіс.

На сторінці Vodafone у Facebook, мобільний оператор розповів, про те, як захиститися від шахраїв. Однак, українці звинуватили саму компанію у шахрайських та злодійських діях.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Мобільний оператор рекламує послугу "Підозрілий номер", щоб забезпечити українців від шахраїв.

"З підключенням послуги "Підозрілий номер" виклики шахраїв автоматично блокуються. Ви зберігаєте спокій і кошти. У додатку My Vodafone в розділі Доступні послуги або за допомогою комбінації *207*1#", - написали у повідомлені.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Натомість користувачка та абонент мобільного оператора накинулась на Vodafone зі звинуваченнями.

"Чому ви людей дурите??? За тарифним планом безлім на додатки, а інтернет знімаєте. При зверненні тільки відписки!!! Як ви дістали!!! Тарифи підняли коли це закінчиться?? - написала Ірина Щестак.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

На що у мобільному операторі відповіли, що допоможуть розібратися, якщо знатимуть подробиці.

Нагадаємо, ми писали, що абоненти скаржаться, що з рахунків "Київстару" щомісяця пропадають гроші – хоч по 5 гривень, але знімуть.

Як повідомляв "Знай.ua" Vodafone знайшов спосіб, як "стягнути" з українців 3000 грн за тарифом за раз: подарунок не для всіх.

Також "Знай.ua" інформував, що вартість хвилини зменшиться: в Київстарі анонсували дешеві дзвінки за кордон.