Один із найбільших українських банків "Monobank", який відомий тим, що не має фізичних відділень, потрапив у неприємну ситуацію. Українка, яка збирала гроші на авто військовим, скаржиться на величезну комісію зі зняттям готівки.

Важливо зважати на той факт, що власником рахунку є військовослужбовець.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Monobank" на порталі Banki.ua у розділі для відгуків.

Monobank. Фото: скрін youtube
Monobank. Фото: скрін youtube

"Збирали з друзями кошти на авто для військовослужбовців, які виконують свої завдання на передовій Бахмутському напрямку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Оскільки я є ФОПом, маю можливість знімати кошти з картки без комісії, звернулася до Монобанку для оформлення довіреності на військовослужбовця, щоб він зняв гроші з моєї картки без комісії у м. Полтава, куди він приїхав для покупки авто.

У моно оформлюють довіреність лише у разі зняття у касі Юніверсал банку, у якого відділення є, напевно, лише у Києві. Коли написала на підтримку та попросила, щоб скасувала відсотки за зняття коштів із картки військовослужбовця, то вони відмовили. Головне ж заробити по барабану, що це військовослужбовці.

Люди кидали мені суми по 20 та 50 грн, а комісія цього банку просто "зжере" ці донати", - розповіла українка.

Відгук невдоволеної клієнтки Monobank, скріншот: Banki.ua
Відгук невдоволеної клієнтки Monobank, скріншот: Banki.ua

Нагадаємо, "Заблокували картку та шантажують": українець розповів, як Monobank "мотивує" повертати борги.

Раніше повідомлялося, гроші зникають з рахунків клієнтів "Ощадбанку": без SMS та коду підтвердження.

Також, що не можна робити, якщо банкомат "проковтнув" картку: кілька порад від фахівців.