Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", який відомий своєю агресивною політикою нав'язування карток бюджетникам, продовжує приносити своїм клієнтам дуже неприємні новини.

Справа в тому, що українці не можуть отримати свої гроші з карток через те, що банк заборонив видавати гроші без картки в інших областях. Цю історію розповів українець, який є мешканцем міста Бахмут, а зараз перебуває в іншій області, зі зрозумілих причин.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Ощадбанк, скриншот: Minfin
Ощадбанк, скриншот: Minfin

"Я людина в даний час не ходяча. Взагалі з переміщенням проблеми. Останнім часом жив у Бахмуті. Ситуація: Отримував пенсію на прострочену картку (за терміном дії була продовжена). Замовив нову, з актуальним терміном, але з медичних причин (і не тільки тепер (відділення не існує), не зміг з'явитися у відділенні, щоб її забрати.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

На даний момент на карті є пенсійні гроші (тієї, яку не забрав), але скористатися ними не можу навіть через Ощад 24. Кажуть — йди у відділення у тій самій області, отримуй. Або замовляй на інше в межах України. А я не можу ніяк отримати (сам не на Донеччині). А оформляти довіреність виїзним нотаріусом — втрачається сенс пенсії за півроку.

Свої гроші отримати не можу. Бачу їх на рахунку, а не можу. Моя порада, по можливості не тримайте гроші у цьому банку. У такий час так роблять, що дивуєшся", - розповів незадоволений клієнт "Ощадбанку".

Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, "Обдеруть на повну...": в українців з картками "Ощадбанку" почали пропадати величезні суми, ніхто не попереджає.

Раніше повідомлялося, гроші зникають з рахунків клієнтів "Ощадбанку": без SMS та коду підтвердження.

Також банкомат ПриватБанку обрахував українку на 9000 грн, повертати гроші відмовляються: "Повний абсурд".