Українцям з початку війни надають різноманітну допомогу, особливо біженцям та тим, хто пережив окупацію. Саме цій категорії громадян обіцяють виплатити загалом 3400 гривень.
Люди, які пережили окупацію, отримають разову грошову допомогу до кінця квітня місяця, повідомили в Міністерстві реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Статус ВПО, фото dnipro.tv
Статус ВПО, фото dnipro.tv

Віце-прем'єр-міністр України — міністр із данних питань Ірина Верещук додала, що гроші мешканцям деокупованих територій виплатять від Міжнародної організації з міграції та Товариства Червоного Хреста України.

"Люди, які пережили окупацію, обов'язково отримають грошову допомогу до кінця квітня. Виплати передбачені для всіх цих людей, незалежно від віку та статі", – наголосила віце-прем'єр-міністр.

На допомогу можуть розраховувати українці зі звільнених територій Донецької, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей. Щоб отримати виплати, громадянам потрібно звернутися до селищної ради або органів соціального захисту населення за місцем проживання.

Біженці, фото zakordon.24tv
Біженці, фото zakordon.24tv

Ті, хто не залишав звільнені території до моменту деокупації, отримають разову допомогу у розмірі 3400 гривень - від Червоного Хреста 1200 гривень та 2200 гривень від Міжнародної організації з міграції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше ми писали про те, що не тільки вода та електроенергія: українцям готують нові тарифи на газ та тепло, як можуть змінитися платіжки.

Як повідомляв Знай.ua, це не "Сімейний" тариф, а для олігархів: абоненти "Київстар" скаржаться, що змушені платити 30 зайвих гривень

Також портал Знай.ua писав, що в Україні забороняють продавати черемшу, поліція проводить рейди: який штраф загрожує порушникам