Українським пенсіонерам надали можливість безкоштовно відвідувати сеанси у столичному кінотеатрі "Жовтень". Проект, що загалом існує три роки, вирішили відновити після тимчасової паузи.

Квитки для пенсіонерів сплатить благодійний фонд Let's help. Усього за три роки існування понад 13 тисяч пенсіонерів змогли безкоштовно переглянути кіно. Тепер сеанси проводитимуть щотижня по вівторкам о 10:00, а після глядачі зможуть обговорити побачену картину. Про це розповіли на Соціальній платформі.

Волонтери Let's help у кінотеатрі
Волонтери Let's help у кінотеатрі

Волонтери будуть роздавати квитки в холі кінотеатру "Жовтень" щовівторка з 11:00 до 13:00 та щочетверга з 15:00 до 17:00. Сам кінотеатр знаходиться на вулиці Костянтинівській, 26. Щоб безкоштовно його відвідати, потрібно пред'явити пенсійне посвідчення.

Пенсіонери можуть взяти квиток як для себе, так і для друга. Є обмеження: одна людина може безкоштовно переглянути кіно не більше двох разів на місяць.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Пенсіонери у кінотеатрі, social.com
Пенсіонери у кінотеатрі, social.com

У березні 2023 року пенсіонерам показували кулінарну комедію "Два шефи — забагато" та біографічну драму "Корсет". 21 числа також була комедія "Скромна чарівність буржуазії", а 28 березня хочуть показати історичну драму "Відлуння". Кіноафішу на наступні місяці можна подивитися тут.

Нагадаємо, подорожчають ще на третину: в Україні очікується чергове зростання цін на овочі - причини

Раніше ми писали про те, що в Україні змінили порядок надання допомоги щодо часткового безробіття: що потрібно знати

Як повідомляв Знай.ua, українців попередили про штраф у 34 тисячі, виписати можуть будь-кому