Великий український державний банк "Ощадбанк", у якому більшість громадян отримують свої законні соціальні виплати, продовжує давати "збої" у роботі. Цього разу постала проблема, яку досі ніхто не може вирішити, люди на окупованих територіях не можуть отримати доступ до мобільного додатку.

Українець скаржиться, що не може отримати доступ до програми "Ощад" за допомогою пароля у мобільному повідомленні.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Ощадбанк, скриншот: Minfin
Ощадбанк, скриншот: Minfin

"З останнім оновленням "знаменитого" нового додатка "Ощад", стало неможливо увійти за допомогою смс-коду, код підтвердження надається тільки через дзвінок, який неможливо отримати, коли знаходишся в роумінгу рос. операторів."

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Залишається тільки користуватися старим додатком Ощад, яке "дбайливо" ніхто не оновлює, і через який неможливо зареєструватися пенсіонерам, які мають пенсійну картку з фото! "Спасибі" від усіх громадян України, які вимушено залишилися!", - пише незадоволений клієнт "Ощадбанку".

Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Ось така проблема у користувачів програми "Ощад" на окупованих територіях. Українці пишуть, що така проблема тільки у "Ощадбанку", адже навіть у "ПриватБанку" можна написати до чату, де можна відновити доступ.

Нагадаємо, пенсіонер не отримує виплату з червня - у ПФУ пояснили, куди "пішли" гроші.

Раніше повідомлялося, що "Гроші підвисли в повітрі": українці з картами "Ощадбанку" не можуть отримати власну пенсію.

Також, відставити паніку: що робити, якщо затримують виплати для ВПО - куди звертатися.