Один із трьох найбільших українських мобільних операторів компанія "Київстар", яка дуже поширена серед мешканців центральних областей нашої країни, знову потрапила в неприємну ситуацію. Справа в тому, що "Київстар" знову влаштовує своїм клієнтам "переплату" за послуги, якими вони не користуються.

Українка, яка перевела всю свою родину на послуги оператора "Київстар", поскаржилася, що всім членам її сімейства нав'язали послуги, за які доводиться переплачувати щомісяця по 150 гривень.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню абонентки компанії "Київстар" на порталі для відгуків Otzivua.

"Київстар", скріншот: Youtube
"Київстар", скріншот: Youtube

"Є давно клієнтом "Київстару" і вся моя сім'я, але... є мінуси терпимі, але... це був перебір. Останнім часом уся моя сім'я почала платити за пакети послуг, які не замовляли - це київстар тв. І додаткові ГБ. Ані повідомлення не було, ані смс-ки. Просто зняли і все.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Оператор взагалі був не компетентний, його два слова по колу. І скільки нас таких? Їх фокуси та заробіток на порожньому місці має бути зупинено! Я уявляю, яка сума виходить за місяць, якщо з кожного клієнта вилучатиме по 150 грн.", — пише незадоволена абонентка "Київстару".

Відгук незадоволеного абонента "Київстар", скріншот: Otzivua
Відгук незадоволеного абонента "Київстар", скріншот: Otzivua

Нагадаємо, "Київстар" зізнався, що ховає від абонентів дешеві тарифи: "Пакети не потрібні, триває дискримінація".

Раніше повідомлялося, терміново перевірте свій закордонний паспорт: документи українців визнають недійсними.

Також, "Лупіть гроші з людей": абоненти "Київстар" скаржаться, що після підвищення тарифів зв'язок став розкішшю.