Українці часто скаржаться на Нафтогаз і потрапляють у ситуації, коли їм нараховують зайві куби газу, або не доходить оплата, або взагалі бачать борги, яких бути не повинно.

У компанії намагаються оперативно розбиратися в таких ситуаціях, щоб допомогти клієнтам вийти із скрутного та неприємного становища. Також у Нафтогазі неодноразово наголошували на своєчасну оплату, щоб не нарахувався борг, якщо ви заплатите пізніше. З вирішенням останнього питання знову ж таки вирішили допомогти розібратися і виступили з оголошенням.

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

Клієнти Газопостачальної компанії "Нафтогаз України" можуть вибрати для оплати за газ, спожитий у лютому, найзручніший спосіб внесення коштів.

Про це потрібно дізнатися з холі з повідомлення пресслужби постачальника

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так, Нафтогаз пропонує споживачам цілий перелік варіантів оплати онлайн.

Зробити це можна у власному кабінеті споживача на сайті my.gas.ua. Також оплата доступна у чат-ботах GASUA у Viber, Telegram або NaftogazGasSupply Facebook Messenger.

Внести оплату можна за допомогою всіх популярних платіжних систем або через сайти та мобільні додатки банків.

Варто додати, що сплатити за газ у Нафтогазі можна і офлайн – у відділеннях банків, Укрпошти, Нової пошти, а також платіжних терміналах.

Нагадаємо, що помилка при оплаті за газ: у "Нафтогазі" розповіли, як діяти, щоб не втратити гроші.

Раніше ми повідомляли, що українці скаржаться на роботу "Нафтогазу", показники лічильника не передати, а суми у платіжках надхмарні.