Українські супермаркети перерахували ціни на популярні м'ясні смаколики. Що можна купити дешевше, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Багатьом українцям в умовах війни доводиться жити на допомогу та інші виплати від держави. Водночас цінники в магазинах невблаганно зростають і з кожним місяцем стає все складніше забезпечувати себе продуктами, зокрема м'ясною продукцією, яка для декого вже стала делікатесом. Утім, зараз у супермаркетах знизилися цінники на деякі м'ясні смаколики.

Українці у супермаркеті, фото: Знай.ua
Українці у супермаркеті, фото: Знай.ua

Так, станом на 10 березня буженина торгової марки "Ятрань" у середньому коштує 436,17 гривні за кілограм. Порівнюючи із лютим, коли продукт коштує 451,85 гривні за кіло, можна зробити логічний висновок, що цінник помітно знизився.

В той самий час буженина "Ятрань", запечена з чорносливом, подешевшала з 479,74 до 466,23 гривні за кілограм.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ціни на буженину. Фото: скрін Мінфін
Ціни на буженину. Фото: скрін Мінфін

Бекон торгової марки "Ятрань" козацький у березні не подешевшав, але натомість і не подорожчав — цінник утримався на рівні 314,90 гривні за кілограм. Вартість товару не змінюється вже з січня.

Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін
Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, нові ціни на хліб, борошно та макарони: скільки українцям обійдеться закупитися в супермаркеті.

Також наш портал інформував, у магазинах не проштовхнеться: українцям пообіцяли зниження цін на популярні продукти.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, кефір у минулому? Після скорочення комендантської години українські супермаркети оновили ціни на гарячі напої.