Велика національна компанія "Нафтогаз", яка зараз виконує роль реуглятора у сфері постачання близько 12 млн домогосподарств газу, запустила низку змін, які мають торкнутися практично кожного споживача.

Так, державні "ПриватБанк" та "Нафтогаз" розпочали співпрацю, тепер у терміналах банку можна отримати послуги, пов'язані з оплатою спожитого газу.

Про це пише портал "На пенсії".

Нафтогаз, фото: Знай.ua
Нафтогаз, фото: Знай.ua

У терміналах доступні такі послуги:

- Рахунок за спожитий газ;

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

- акт звірки взаєморозрахунків;

- Довідка про відсутність заборгованості.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Список найближчих терміналів доступний за посиланням. Звертаємо вашу увагу, що для отримання послуги потрібно ввести номер особового рахунку та прізвище у полях, що відображаються на екрані терміналу, після чого з'явиться можливість надрукувати сформований документ.

Також кожен користувач матиме можливість роздрукувати потрібний документ.

Нафтогаз, фото: Знай.ua
Нафтогаз, фото: Знай.ua

Що буде із цінами на газ?

У засобах масової інформації вже неодноразово з'являлася інформація, що ціни на газ незабаром зростуть щонайменше до 12 гривень за куб.

Водночас, низка експертів зазначають, що це неможливо через мораторій, який забороняє піднімати тарифи під час дії військового стану і ще шість місяців після його завершення. У Кабміні кажуть, що, як мінімум, до кінця опалювального сезону ціни залишаться незмінними.

Нагадаємо, можна починати вивертати кишені: які комунальні тарифи можуть підняти вже цієї весни.

Раніше повідомлялося, у місті один тариф, а в селі – інший: чому українці переплачують за газ.

Також, українці скаржаться на роботу "Нафтогазу", показники лічильника не передати, а суми в платіжках надхмарні: "З січня почався жах".