Деякі українці мають можливість отримати значну допомогу від Данської ради у справах біженців (DRC). Сума у ​​розмірі 15 тисяч доларів надається власникам мікро, малого та середнього бізнесів для їх підтримки.

Програма діє за фінансової підтримки уряду Швейцарії, наданого через Швейцарське агентство розвитку та співробітництва та уряду Великобританії. Її реалізують з метою підтримки бізнесу, щоб він міг створювати та зберігати робочі місця для українців, які постраждали через війну.

Бізнес в Україні, фото mind
Бізнес в Україні, фото mind

Брати участь у програмі можуть власники мікро, малого та середнього бізнесу на підконтрольних Україні територіях, за винятком районів, де тривають бойові дії та є ризик для населення.

Допомога надається тим бізнесам, які мають на меті:

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  • релокацію у більш безпечні регіони;
  • створення нових робочих місць;
  • відновлення пошкодженої інфраструктури та/або активів з подальшим відновленням бізнес-діяльності;
  • переорієнтацію бізнес-діяльності для виходу нові ринки збуту.

Суму у розмірі 15 тисяч доларів виплатять залежно від кількості робочих місць, які планується створити чи зберегти, а перерахують їх на банківський рахунок за актуальним курсом. Заявку можна залишити за посиланням.

Долари. Фото: Youtube
Долари. Фото: Youtube

Нагадаємо, на 20% більше: кому з українських пенсіонерів реально отримати вищу пенсію, що потрібно

Раніше ми писали, "Не дають вивести...": українці скаржаться, що Vodafone "пожирає" особисті гроші, які ніхто не хотів витрачати на тарифи