Один із вельми популярних серед українців банків, який раніше називався "Альфа", а тепер називає себе як "Sense", продовжує "дарувати" неприємності своїм клієнтам. Банк підловили на агресивному поширенні страховки.

Цього разу українка поскаржилася, що їй "впарювали" страховку за 600 гривень. Однак жінці цей вид послуг абсолютно не потрібний, вона хотіла просто отримати пластикову картку.

Про це розповіла незадоволена клієнтка банку "Sense" на економічному порталі Banki.ua, у спеціальному розділі для відгуків.

"Sense bank", скріншот: YouTube
"Sense bank", скріншот: YouTube

"Відкрила рахунок у цьому банку, замовила пластик. Коли прийшла забирати, пластик мені не видали, бо сказали, що обов'язково купити у них страховку за 600 гривень. Що це за здирство?! Закрию у них рахунок, як тільки зможу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Відкрити рахунок у відділенні не можна лише через "Дію" або в онлайн чаті. Чат постійно вибиває, відкрила рахунок десь на 10 разів. Потім у відділенні вимагають купити страховку, щоби мені видали пластик - тобто подарувати їм 600 грн. Які ще інші у них подібні "ніштяки" - навіть не хочу уявляти", - розповіла клієнтка банку, яка представилася як Мар'яна.

Відгук незадоволеної клієнтки "Sense bank", скріншот: banki.ua
Відгук незадоволеної клієнтки "Sense bank", скріншот: banki.ua

Нагадаємо, НБУ розкрив "таємницю", де українці найбільше зберігають грошей: забрати вийде не всі.

Раніше повідомлялося, Vodafone пояснив, навіщо перезавантажувати телефон після поповнення рахунку: "Активувати вірусну базу?".

Також, "Діють, як мародери": клієнту Sense Bank виставили борг 12 тисяч замість 400 гривень.