Постійне зростання продуктів в Україні стало регулярним явищем, яке точно нікого не тішить. Адже у ціні регулярно додають такі популярні товари, як хліб, овочі, рослинна олія тощо.

То ж здорожчання торкнулося й цукру, кави та вершків. Українцям показали, скільки коштують продукти для приготування кави в домашніх умовах. Відповідні дані було опубліковано на порталі Мінфін.

Відзначається, що ціни на каву продовжують зростати, то ж ця новина точно не буде приємною для тих людей, яким важко уявити свій день без чашки кави. А дехто полюбляє смакувати цим ароматним напоєм не лише зранку, а й протягом усього дня.

Кава. Фото: скрін youtube
Кава. Фото: скрін youtube

Як повідомили аналітики Мінфіну, у порівнянні з минулим місяцем цінник на каву підскочив практично на 3 гривні, склавши 169,61 грн за 120 грамів. Водночас на полицях супермаркету "Ашан" цей продукт можна придбати за 151,40 грн, а ось у "Новусі" за неї доведеться віддати 189,00 грн.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Згідно з даними Мінфіну, середня вартість цукру залишилася на рівні минулого місяця – 33,67 грн/кг. Приємна новина для тих, хто полюбляє додавати до кави вершки, адже ціна на них станом на 5 березня знизилася на кілька копійок, склавши 21,18 грн за 200 мл.

Ціни на каву, Мінфін
Ціни на каву, Мінфін

Ціни на цукор, Мінфін
Ціни на цукор, Мінфін

Ціни на вершки, Мінфін
Ціни на вершки, Мінфін

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати