Червоний Хрест в Україні перестав виплачувати гроші ветеранам війни з інвалідністю І чи II групи. Подача приймання заявок на допомогу тимчасово зупинилася.

Ветерани, які встигли подати заявки, отримають 16 000 гривень. Про це повідомляє Червоний Хрест України на своїй сторінці в Facebook. Приймання заявок стартувало 16 лютого, але вже зараз заявки не приймають.

Червоний хрест. Фото: скриншот Youtube
Червоний хрест. Фото: скриншот Youtube

Даній категорії осіб будуть виплачувати допомогу впродовж 4 місяців по 4 000 гривень на місяць. Виплати від Червоного Хреста не залежать від інших видів допомоги.

Причини призупинення виплат у обробці достатньої кількості заявок. Наразі працівники фонду обробляють заявки та займуться нарахуванням виплат інвалідам. Потім розпочнеться другий етап оформлення заяв для наступних 15 тисяч осіб.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Дату, коли приймання заявок розпочнеться знову, громадянам повідомлять пізніше. Також повідомляється, що для того, аби подати заявку слід знати номер свого міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) та оформити електронний підпис.

Пенсіонери. Фото: youtube
Пенсіонери. Фото: youtube

Мешканці деокупованих територій Донецької, Харківської та Херсонської областей продовжують отримувати по 1 200 гривень разової грошової допомоги від Червоного Хреста.

Нагадаємо, ми писали, що індексація, зростання пенсій, виплати військовим: що зміниться для українців з березня 2023 року.

Як повідомляв "Знай.ua" українці можуть отримати подвійний стаж для пенсії: кому розрахують рік за два – подробиці.

Також "Знай.ua" інформував, додаткові виплати військовим за новими правилами: яка найсуттєвіша зміна.