ПриватБанк в черговий раз оновив додаток Приват24 та запустив нову версію банківського застосунку де є видозмінена процедура ідентифікації нових клієнтів.

Реєструючись у додатку користувач зможе завантажити всі свої персональні документи із додатком "Дія". У пресслужбі Привату стверджують, що така система значно спростить та прискорить процедуру ідентифікації. Про це повідомила пресслужба фінустанови.

Приват24, фото: кадр з відео
Приват24, фото: кадр з відео

Далі потрібно лише відкрити digital-картку і можна починати користуватися мобільним додатком.

Тепер після встановлення мобільного Приват24 нові клієнти можуть зручно підтягнути свої персональні документи з додатка "Дія", — йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після відкриття digital-карти новий клієнт зможе користуватися послугами банкe.

Для порівняння в старій версії Приват24 всі документи клієнтам доводилося завантажувати вручну. Паспорт, ідентифікаційний код й інші документи фотографували та додавати у спеціальному розділі додатка. Причому зробити це було не так просто, адже фото мало бути чітким, без обрізаних країв та інших дефектів.

Також додали можливість оформити іпотеку під 3% річних за державною програмою "єОселя". Детальніше в меню "Сервіси" – "Кредити" – "Житло в кредит".

Нагадаємо, ми писали, що коли закінчиться опалювальний сезон в Україні та що буде з цінами: у "Нафтогазі" відповіли.

Як повідомляв "Знай.ua" на ФОПів чекають зміни: ПриватБанк повідомив новини для клієнтів.

Також "Знай.ua" інформував, українці з картками "ПриватБанку" втрачають одразу десятки тисяч гривень через маленьку помилку.