Фізичні особи підприємці, які використовують функції додатка чи вебверсії "Приват24 для бізнесу", можуть протестувати зміни.

Про корисні оновлення стало відомо з повідомленням пресслужби ПриватБанку в поштовій розсилці ФОПам.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Перед тестуванням варто оновити додаток. Серед важливого – спрощена навігація на головній сторінці додатка, єдиний перехід до послуг, збільшення пунктів у боковому меню, налаштування швидких дій та ін. Але про все за порядком. ФОПів очікують такі зміни:

  • на головній сторінці можна знайти всі доступні компанії, відкривати їх, сортувати та видаляти;
  • за допомогою кнопки "Послуги" (внизу екрана на головній сторінці) можна перейти до повного переліку доступних можливостей;
  • в бокове меню додали пункти "Новини", "Чат онлайн", "Мапа", "Допомога і зворотний зв’язок" та "Налаштування";
  • користувачі можуть самостійно керувати ярликами на головній сторінці, додаючи та видаляючи потрібні;
  • за потреби можна змінити тему зі світлої на темну та навпаки.

Фінустанова дозволила підприємцям продавати більшу кількість різноманітних валют та здійснювати торговельні операції на суму до 20 тисяч доларів в еквіваленті цілодобово.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Такі опції, як "Номер платежу", "Найменування отримувача" і "Призначення платежу" російською мовою, бо розробники впровадили заборону на літери "ы", "э", "ё", "ъ" тепер відсутні. А текст в довідковому меню читатиметься українською чи англійською.

Нагадаємо, ми писали, що українців з картами Sense Bank цілодобово "кошмарять" колектори через неіснуючі борги.

Як повідомляв "Знай.ua" переказати чи зняти кошти неможливо: ПриватБанк змінив правила користування своїми картками.

Також "Знай.ua" інформував, нав'язали картку та відмовились від відповідальності: клієнт ПриватБанку "нагодував" шахраїв за кордоном на 10 тисяч грн.