Бюджетні тарифи у мобільних операторів - справжні порятунок для українців, які витрачають багато грошей на продукти та комерційну продукцію через сучасні реалії.

А можливо, вам мобільний зв'язок потрібний банально просто для зв'язку і ніякі додаткові "плюшки" не необхідні. Тому мобільний оператор Vodafone розповів, як підключити один із бюджетних тарифів "Yezzz!".

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Про це повідомила пресслужба компанії у відповідь на запитання читача під постом у Фейсбук.

"Вітаю! Чи можна до номера водофону підключити тариф yezzz?" , – поцікавився чоловік.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

У відповідь на це Vodafone повідомили, що такий тариф можна тільки купити з новим номером у мережі супермаркетів "Сільпо".

Магазин "Сільпо", фото: Unian
Магазин "Сільпо", фото: Unian

Крім того, клієнт компанії уточнив, чи можна буде перенести номер телефону.

"Шкода, а перенести можна буде у них номер? Просто якщо взагалі подумати, то Єззз це не оператор, а просто перемальований водофон" , - запитав він.

Однак у Vodafone відповіли, що наразі можливість перенесення номерів до мобільного оператора "Yezzz!" не реалізовано.

"На жаль, можливість перенесення номерів до мобільного оператора "Yezzz!" ще не було реалізовано. Радимо стежити за інформацією на сторінці партнера: https://yezzz.ua/", - йдеться у повідомленні.

Слід зазначити, що для активації стартового пакету необхідно зателефонувати за безкоштовним номером 205 та поповнити рахунок на суму від 60 грн (одним платежем).

Відповідь Vodafone
Відповідь Vodafone

Нагадаємо, що Vodafone "зіскребає" останні гроші українців, у яких чорно-білі телефони.

Раніше ми повідомляли, що українці скаржаться, що Vodafone знімає з рахунків останні гроші за ненадані послуги.