Віднедавна кредитними коштами не зможуть користуватись клієнти, у чиїй платоспроможності банк засумнівався.

Один з клієнтів поскаржився, адже він давно є клієнтом банку, але на його картку "Універсальна" було встановлено обмеження на зняття та переказ коштів. Чоловік обурений, адже кредитна історія в нього ідеальна.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Сьогодні виявив, що на мою карту універсальна встановлено обмеження на зняття готівки та переказ коштів. Нібито через війну, але війна вже майже рік іде і все працювало. Прострочень ніколи не було ідеальна кредитна історія, - зазначив українець.

Відгук про ПриватБанк. Фото: Мівфін
Відгук про ПриватБанк. Фото: Мівфін

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У ПриватБанку зазначили, що кредитні кошти за такого тимчасового обмеження залишаються доступними для поповнення мобільного рахунку, оплати комунальних платежів, а також для здійснення покупок у магазинах.

Кредитні картки. Фото: Youtube
Кредитні картки. Фото: Youtube

Зазначено, що банк постійно переглядає доступність лімітів та враховує при цьому сотні факторів. Кредитна історія також береться до уваги, однак це не єдиний та не головний фактор, адже кожен з показників має свою вагу і впливає на кінцеве рішення. При знятті такого обмеження банк відправляє повідомлення.

Нагадаємо, ми писали, що нав'язали картку та відмовились від відповідальності: клієнт ПриватБанку "нагодував" шахраїв за кордоном на 10 тисяч грн.

Як повідомляв "Знай.ua" перераховуйте не відходячи: банкомати ПриватБанку видають не повні суми, довести нереально.

Також "Знай.ua" інформував, українці обурені здирництвом в Ощадбанку: за дві копійчані квитанції 65 грн переплати