Один із найбільших українських державних банків "ПриватБанк", який користується великою популярністю серед громадян через велику мережу банкоматів та терміналів поповнення по всій країні, продовжує псувати нерви та фінансове становище своїх клієнтів.

Цього разу українка із міста Чернігів вирішила розповісти свою дуже сумну історію про користування кредитною карткою. Справа в тому, що клієнтка зазнала чорних справ фінансових шахраїв, які невідомо як збільшили ліміт на її карті та зняли велику кількість грошей.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Шахраї без мене підняли мій кредитний ліміт, зняли кошти, я перевипустила картку, а кошти знімають далі. Я перевстановила паролі, поміняла телефон, телефон до інших рук не потрапляв, а спроби залишаються, до банку зверталася не раз. Але там кажуть, що ми передзвонимо і все.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Картки заблоковані, але відсотки нараховують, жодної реакції з боку банку немає у відділенні, кажуть, а що ми, дзвоніть на гарячу лінію, страхові кошти повернула, а мені вони не дійшли, у банку шукають кошти півтора місяця між рахунками!!!", - розповіла незадоволена клієнтка "ПриватБанку".

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Нагадаємо, 4000 грн на вітер: українець втратив свої кровні через "помилки" в ПриватБанку.

Раніше повідомлялося, кредити стали м'якшими? Для молодих сімей змінилися умови іпотеки.

Також, українські військові не можуть скористатися "ПриватБанком".