Літнім людям в Україні належать не лише пенсійні виплати, а також різні знижки на послуги та товари. Є багато способів заощадити, маючи пенсійне посвідчення.

Українські підприємці всіляко підтримують пенсіонерів, тим паче під час війни, тому пропонують знижки на деякі послуги та товари, як пишуть у виданні "Pro Гроші" Насамперед це стосується медицини та оздоровлення.

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube
Пенсіонерка. Фото: скрін youtube

Оскільки пенсії мало на що вистачає, людям похилого віку надають знижки на препарати в аптеці. Також пенсіонери можуть розраховувати на послуги сантехніка, електрика та інших майстрів за нижчою ціною.

Продукти – це ще одна категорія, на яку поширюються знижки. Українцям допомагають мережеві супермаркети. Завдяки акціям можна купити їжу дешевше та непогано заощадити. Але не слід забувати, що в країні також видають безкоштовні продуктові набори.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Українці у супермаркеті, фото: Знай.ua
Українці у супермаркеті, фото: Знай.ua

Якщо деяким пенсіонерам потрібна реабілітація чи відпочинок, знижку можуть надати на оплату різних оздоровчих санаторіїв. Це може бути і безкоштовно. Не варто забувати і про громадський транспорт, оскільки деякі пільги забезпечують безкоштовний проїзд.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, не потрібно вказувати при поданні заяви: які доходи не вплинуть на призначення субсидії

Раніше ми писали про те, як виправити помилки в даних: 6 кроків все виправити в особистому кабінеті ПФУ

Як повідомляв Знай.ua, як раніше вже не буде: чи варто сподіватися на здешевлення яєць у 2023 році .