В Україні запускають цікавий проект, який допоможе бажаючим розвинути наукомісткі стартапи. Це гарна нагода відкрити свій бізнес, умови дуже прості, але є обмеження.

Заявки для участі у проекті приймають до 20 лютого включно, а переможець отримає значну суму на відкриття власної справи. Організаторами виступили Український фонд стартапів спільно з Міністерством цифрової трансформації та Міністерством освіти та науки.

Бізнес в Україні, фото mind
Бізнес в Україні, фото mind

Все реалізується за допомогою партнера GIST (Global Innovation through Science and Technology initiative - "Глобальні інновації через науку та технології").

Суму у розмірі 5000 доларів отримають ті, хто презентує найоригінальнішу ідею. У рамках конкурсу можна буде представити бізнес-ідею у будь-якому з наступних напрямків:

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
  • біо- та агротехнології;
  • екологія та енергетика;
  • промисловість та інфраструктура;
  • охорони здоров'я.

курс долара, фото Pxhere
курс долара, фото Pxhere

Заявку необхідно подати на цю адресу. За результатами конкурсу оберуть 24 переможці. Варто зазначити, що партнер GIST 3 роки тому вирішив розширити можливості науково-технічних підприємців в Україні, і загалом вдалося запустити понад 15 тисяч стартапів, які принесли дохід у розмірі понад 250 мільйонів доларів.

Раніше ми писали про те, що українці можуть отримати від 2000 до 3000 грн щомісячної допомоги

Також портал Знай.ua писав, від 6 до 20 тисяч гривень: українці почнуть отримувати нові щомісячні виплати

Як повідомляв Знай.ua, українкам у декреті підняли виплати - понад 40 тисяч грн, навіть якщо ви закордоном