Для всіх наших читачів, які вважають, що каша обов'язково має бути на молоці, є дуже важливі новини. Справа в тому, що відомі українські мережі супермаркетів оновили ціни на молоко та вершкове масло.

Як можна помітити, за опублікованими цінниками, ці молочні продукти трохи подорожчали, і тепер лютий стає далеко не "молочним" місяцем.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків порталу Minfin.

Молочка, скріншот: YouTube
Молочка, скріншот: YouTube

Вартість молока

Згідно з відкритими даними, середня вартість молока "Простоквашино" станом на 11 лютого становить 38,87 грн за 900 мл, тоді як ще наприкінці січня це молоко коштувало 36,27 грн.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У свою чергу середня вартість молока "Яготинське" встановлена ​​на рівні 39,01 грн, що на гривню дорожче за минулорічний. Є ще один важливий факт, що найдешевше молоко можна купити у мережах супермаркетів Metro та Varus.

Ціни на молоко, скріншот: Minfin
Ціни на молоко, скріншот: Minfin

Вартість вершкового масла

А тепер трохи про продукт, який вважається у деяких сім'ях зайвим. Просто далеко не всі українці зараз можуть собі дозволити придбати вершкове масло.

Так, продукт торгової марки "Яготинське 73%" порівняно із січнем подорожчало з 68,70 до 71,80 грн. за 200 грам. А ось найнижчий цінник на олію зараз у магазинах Novus – 69,89 грн.

Ціни на вершкове масло, скріншот: Minfin
Ціни на вершкове масло, скріншот: Minfin

Нагадаємо, подорожчають одразу на 30%: які продукти в Україні скоро назавжди змінять свої цінники.

Раніше повідомлялося, де можна знайти роботу в Україні: ринок праці почав відновлюватися.

Також, підкрадаються до ваших гаманців, коли ви й не очікуєте: інструкція, яка врятує вас від шахраїв.