Українські супермаркети змінили цінники на деяку м'ясну продукцію, наприклад, ковбасу та сардельки можна купити дешевше, ніж на місяць раніше. Про це свідчать дані моніторингу на порталі Мінфін.

Українцям стає все складніше виживати, оскільки ціни в магазинах стрімко зростають, а прибутки у багатьох значно знизилися чи залишилися на колишньому рівні. Відповідно будь-яке зниження цін — рідкісний шанс заощадити. Так, покупці можуть трохи дешевше купити деякі м'ясні продукти.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

На 10 лютого ковбаса копчена Алан Брауншвейзька сирокопчена коштує в середньому 648,48, що помітно дешевше, ніж було в січні. Місяцем раніше продукт коштував 661,56 гривні за кіло. Це єдине здешевлення в категорії ковбас. Наприклад, ковбаса копчена Глобине cалямі варено-копчена подорожчала з 203,56 до 211,15 гривні за кілограм.

Ціни на ковбасу. Фото: скрін Мінфін
Ціни на ковбасу. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Водночас цінник на сардельки із сиром порівняно із січнем не змінився – у середньому 198,40 гривні за кілограм. Водночас сардельки Алан Женевські із сиром знизилися в ціні з 290,61 до 280,87 гривні за кілограм.

Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, супермаркети виставили нові цінники на кетчуп, томатну пасту та заправку для борщу: на скільки "поважчають" чеки.

Також наш портал інформував, кефір, сметана та маргарин: супермаркети знизили ціни на деякі молочні продукти.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, апельсини подешевшали, а мандарини та банани злетіли в ціні: які ціни на фрукти пропонують супермаркети.